Digtoplæsning: Alt hvad vi har er minder af Claus Høxbroe

TAK TIL ALLE DER VAR MED
Dato: 14. august 2021
Sted: Kirkens Korshær, Nørre Allé 25, Aarhus
Tid: 14.00 - 15.30
Pris: 0,- kr
Fra den korte intro inden vi gik i gang med digtene. Foto: Henrik Pedersen

Claus Høxbroe, én af tidens mest produktive og berejste skikkelser i dansk poesi, kigger forbi Smilets By og læser højt af digte fra seneste digtsamling ”Alt hvad vi har er minder”.

En bog, hvor den københavnske beatdigter flanerer gennem det coronaramte Danmark indimellem lockdowns og restriktioner, idet han tager pulsen på alt fra Mejlgade til Vesterbro.

Tag en ven under armen og kom forbi Kirkens Korshær til et spændende arrangement, der desuden byder på en forsmag på hans kommende udgivelse.

Mere om Claus Høxbroe

Gennem mere end 15 år har Claus rejst land, rige og verden rundt som dokumentarist, turist og hjemløs blandt byens beboere. Det er et kendetegn for Claus, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Siden debuten i 2006 har Claus udgivet over 30 udgivelser. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen omkring 3.000 gange fordelt på otte lande.

Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag 2005 og Dan Turèll Prisen 2011.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close