Hej – jeg hedder Janus

Jeg bor i Aarhus midtby, med mine 3 børn. Drengene går i hhv. 8. og 4. klasse på den lokale folkeskole, mens Anna på 6 år har skolestart efter sommerferien.

Over på Instagram deler jeg lidt billeder fra hverdagen og du kan læse nærmere nedenfor.

Et af mine store håb er, at vi kan skabe en stærkere forældreopbakning rundt om i landet og derfor var jeg med til at tage initiativ til foreningen Forældrestemmen, som eksisterede fra 2019 til 2022.

I øjeblikket er jeg aktiv i hovedbestyrelsen i Cyklistforbundet og bestyrelsen i Dansk Vandski og Wakeboard Forbund, et specialforbund i vækst under DIF. Begge steder med fokus på børn og unge, og især trivsel. Er meget nysgerrig på hvordan foreningslivet kan skabe sunde fællesskaber.

Tidligere har jeg været aktiv i skolebestyrelsen på Samsøgades Skole, en folkeskole i Aarhus midtby fra 2014 – 2019, inklusive en del år som formand. Trådte ud af bestyrelsen, da jeg følte at vi som bestyrelse blev misbrugt af embedsværket og ærlig talt spildte tiden med prestigeprojekter, pseudoinddragelse og politisk taktik, i stedet for at gøre en forskel for børnene. Jeg har også siddet i forretningsudvalget i Rådet for Sikker Trafik, især grundet min interesse for sikker skolevej og at få flere børn til at cykle.

Jeg arbejder som international netværker i et mindre firma med base i Aarhus, som jeg grundlagde i 2003. Vi har fokus på at skabe faglige netværk for dem, som arbejder med digitale løsninger, og vi arrangerer også en årlig international konference i Aarhus. Det er et arbejde, som jeg nyder meget, fordi den menneskelige kontakt betyder tæt ved alt. Faktisk lidt ligesom i folkeskolen. Mødet mellem forskellige mennesker, der dog har det fælles mål at blive dygtigere til det, de laver. Mit arbejde her har givet mig erfaringer med især ledelse og kommunikation

Inden mit arbejde i skolebestyrelsen, var jeg igennem fire år aktiv i bestyrelsesarbejdet i Bloddonorerne i Danmark, hvor jeg bl.a. sad med i bestyrelsen i Aarhus, i bestyrelsen for Region Midtjylland og var med i Forretningsudvalget og Landskomiteen. Det har givet mig erfaringer med, hvordan landsforeninger med mange års stolt historie fungerer. Og det har givet mig blod på tanden i forhold til at bidrage til, at forældre i folkeskolen på landsplan får en markant stemme, som vi kan bruge til at skabe en endnu bedre folkeskole.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close