Om mig

Jeg er formand for Skole og Forældre Aarhus. Den første nye lokalafdeling af Skole og Forældre, igennem mange år. Jeg tog initiativet til at stifte afdelingen sammen med andre engagerede forældre. Et af mine store håb er, at vi kan skabe endnu flere lokalafdelinger rundt om i landet. For på den måde at skabe flere lokale løsninger og støtte op om det nationale arbejde med at sætte fokus på trivsel og læring i folkeskolen.

Jeg bor sammen med Gitte i Aarhus midtby, og vi har 3 børn. Vores drenge går i hhv. 5. og 1. klasse, mens Anna på 2,5 år efter planen har skolestart i 2022. Dvs. min tidshorisont som forældre i folkeskolen rækker frem til ca. 2032. Min plan er derfor at arbejde benhårdt for, at folkeskolen til den tid igen er det naturlige førstevalg for forældre. Jeg ser nemlig gerne, at at Annas klassekammerater kommer fra vidt forskellige familier og baggrunde. Forskel giver i min optik styrke.

Jeg arbejder som netværksmoderator i et mindre firma med base i Aarhus, som jeg grundlagde i 2003. Vi har fokus på at skabe faglige netværk for dem, som arbejder med digitale løsninger, og vi arrangerer også en årlig international konference i Aarhus. Det er et arbejde, som jeg nyder meget, fordi den menneskelige kontakt betyder tæt ved alt. Faktisk lidt ligesom i folkeskolen. Mødet mellem forskellige mennesker, der dog har det fælles mål at blive dygtigere til det, de laver. Mit arbejde her har givet mig erfaringer med ledelse og kommunikation, som jeg nu trækker på i mit arbejde som formand for Skole og Forældre Aarhus såvel som i mit arbejde på landsplan.

Inden mit arbejde i skolebestyrelsen, var jeg igennem fire år aktiv i bestyrelsesarbejdet i Bloddonorerne i Danmark, hvor jeg bl.a. sad med i bestyrelsen i Aarhus, i bestyrelsen for Region Midtjylland og var med i Forretningsudvalget og Landskomiteen. Det har givet mig erfaringer med, hvordan landsforeninger med mange års stolt historie fungerer. Og det har givet mig blod på tanden i forhold til at bidrage til, at Skole og Forældre på landsplan får en markant stemme, som vi kan bruge til at skabe en endnu bedre folkeskole.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close