Om mig

Jeg bor sammen med Gitte i Aarhus midtby, og vi har 3 børn. Vores drenge går i hhv. 5. og 1. klasse, mens Anna på snart 3 år efter planen har skolestart i 2022.

Et af mine store håb er, at vi kan skabe en stærkere forældreopbakning rundt om i landet og derfor har jeg været med til at tage initiativ til foreningen Forældrestemmen. For på den måde at skabe flere lokale løsninger og støtte op om det nationale arbejde med at sætte fokus på trivsel og læring i barndommen.

Jeg er næstformand i skolebestyrelsen på Samsøgades Skole, en folkeskole i Aarhus midtby.

Jeg arbejder som netværksmoderator i et mindre firma med base i Aarhus, som jeg grundlagde i 2003. Vi har fokus på at skabe faglige netværk for dem, som arbejder med digitale løsninger, og vi arrangerer også en årlig international konference i Aarhus. Det er et arbejde, som jeg nyder meget, fordi den menneskelige kontakt betyder tæt ved alt. Faktisk lidt ligesom i folkeskolen. Mødet mellem forskellige mennesker, der dog har det fælles mål at blive dygtigere til det, de laver. Mit arbejde her har givet mig erfaringer med især ledelse og kommunikation

Inden mit arbejde i skolebestyrelsen, var jeg igennem fire år aktiv i bestyrelsesarbejdet i Bloddonorerne i Danmark, hvor jeg bl.a. sad med i bestyrelsen i Aarhus, i bestyrelsen for Region Midtjylland og var med i Forretningsudvalget og Landskomiteen. Det har givet mig erfaringer med, hvordan landsforeninger med mange års stolt historie fungerer. Og det har givet mig blod på tanden i forhold til at bidrage til, at forældre i folkeskolen på landsplan får en markant stemme, som vi kan bruge til at skabe en endnu bedre folkeskole.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close