Jeg er en international netværker!

Fra 5. udgave af Netværkeren side 42

Hvis du slår netværk op i søgemaskinen, vil du se, at det er mere populært end sex, drugs og rock’n’roll tilsammen. Større end The Beatles og mere søgt end gud. 

Begrebet netværk er efterhånden både slidt og misforstået, og det arbejde Nadja Joensen laver som redaktør på Netværkeren er derfor vigtigt og værdifuldt. Onlinemagasinet deler nemlig alle de gode netværkshistorier om at få nye bekendtskaber og møde nye venner, kollegaer og kunder.

I den nyeste udgave af Netværkeren kan du finde historien om, hvordan jeg begyndte at holde af at netværke og om hvorfor det spontane, tilfældige møde også kan noget. Jeg er også innovativ netværker, fordi det er virkeligt sjovt og giver rigtig god mening i en moderne kontekst.

Tak til Susanne Flintholm fra Officelab for introduktionen til Nadja. Susanne kan du læse mere om i 3. udgave af magasinet

Et citat fra min profil – salgstragt betyder at det ikke handler om at vinde dig som kunde, at få din stemme, eller at fange den store hval, men om at lære dig bedre at kende

PS: Husk at tage fat i mig, hvis der er noget jeg kan hjælpe med!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close