Happy St. Patricks Day ☘️

Så er det i dag, at byens irske pubber og tilholdssteder normalt vil blive malet grøn i forbindelse med den irske højtid. Det plejer altid at være en dag med fest og god stemning blandt alle byens internationale og engelsktalende.

Jeg husker altid dagen i dag, for uanset om jeg har været i Aarhus, München eller USA, har jeg set de sjove optog, hygget mig med venner, familie og en guinness. Min værtsfamilie i USA havde irske aner, så der oplevede jeg for første gang den irske højtid.

Da jeg senere arbejdede i München, hvor de er stolte af at have den største euopæiske St. Patricks parade udenfor Irland fik jeg for alvor smag for festlighederne, mens jeg ved, at der også i Aarhus, plejer at være god stemning i blandt andet Frederiksgade og på Tir Na Nog.

De her dage er jeg taget en tur til København for at blive klogere og møde nye og gamle bekendtskaber – her sammen med Lea Friedberg fra Valby.

Desværre er de irske pubber også lukket her af gode grunde, hvorfor vi i stedet må fejre det med udendørs hygge i det grønne og med grøn mad på tallerkenen! 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close