Hvad med idræt i Midtbyen?

I Midtbyen mangler vi virkelig idrætsfaciliteter. Der er langt til håndbold, langt til fodbold, og der er langt til stort set alle de andre sportsgrene, du sandsynligvis kan komme i tanker om.

De få tilbud, der er, har samtidig venteliste. Dog kan du godt blive medlem i et af de mange fitness centre. Men er det vores ambition for sunde vaner og det gode byliv, især for vores børn og unge?

Det er ærgerligt. Foreningslivet kan noget andet end et fitnesscenter. I foreningslivet handler det ikke om profit, men om lokale fællesskaber.

En solstråle historie, der viser hvor stort behovet faktisk er, er Eline Aaris Edslev og Anders Bjerre Pedersen, som igennem længere tid har trænet AGF basket i Midtbyen.

I samtale med Eline Aaris Edslev og Anders Bjerre i baggården Nullet på Nørrestenbro.

Som frivillige og ubetalte trænere er de i min optik hverdagens helte. Men det er desværre et af de ganske få idrætstilbud for midtbyens børn og unge.

Lige nu skal de helt til f.eks. Brabrand, Viby eller Vejlby. Så kan børnene ikke selv kan tage afsted, og vi som forældre skal køre dem.

Vi skal derfor have indhentet det store efterslæb, vi lige nu har på idrætsfaciliteter i Midtbyen. Det vil betyde mere balance i hverdagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close