Køb valgets mest omtalte valgplakat og støt en god sag!

Står du og mangler en usædvanlig gave til julefrokosten eller pakkelegen, så har du nu mulighed for at få dit eget eksemplar af min valgplakat.

Hvis du donerer 100,- til Kræftens Bekæmpelse, så kan du få dit helt eget signeret eksemplar, komplet med alle bogstaver, og dermed mulighed for selv at overstrege efter behag.

Jeg har nu været med mit hold ude og tage valgplakaterne ned. Flere har spurgt om de måtte få en og hvis du synes det er sjovt, så sig til.

Det blev kaldt et mediestunt, men det var nu kreativt hærværk og min kampagne havde et par vigtige budskaber, som jeg vil arbejde videre med.

Især nu hvor byrådsgruppen udelukkende består af medlemmer der bor udenfor Ringgaden, synes jeg det er vigtigt, at bidrage til at udvikle en ny politik i Socialdemokratiet.

Hvordan får vi gjort Midtbyen attraktiv, så børnefamilierne bliver boende? Hvad med idrætsfaciliteter indenfor Ringgaden? Og hvad med cykelstierne? Skal Mejlgade fortsætte som supercykelsti eller vil vi hellere have byliv med skøn udendørsservering?

Jeg fortsætter mine politiske ambitioner, og der kommer jo altid et valg mere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close