Hvis du vil have kvalitet, så vælg din lokale plotterista

Livet som iværksætter kan være hårdt, og når man som plotterista-in-chief, Troels Heiberg Frandsen, har valgt at lave et moderne trykkeri i Aarhus, så var der vist slet ingen der sagde, at det skulle være let.

Troels fik oprindeligt dispensation til at få et CVR nummer, da han var under 18, da han første gang startede virksomhed. Plotteriet kom så til i 2012 og virksomheden er netop flyttet fra en charmerende baggård i Midtbyen til lidt større rammer i Åbyhøj.

På besøg hos Troels Heiberg Frandsen og Plotteriet. Troels har deres bestseller – Scrap Pads – i hånden

Mens de forskellige vækstpuljer vi har i Danmark oftest er rettet mod IT, farma og de andre typiske fokusområder, så er der ikke så meget hjælp at hente, når man går ind i et godt gammelt håndværkerfag og bliver trykker. Det er jo egentlig lidt mærkeligt, når vi som samfund, også gerne vil have de unge til at søge mod håndværksfagene?

I en lille virksomhed er man både afhængig af kundeopgaver og et godt team. Plotteeriet har begge dele, og der løbes stærkt. Så Troels får desværre ikke meget tid til barsel.

Da jeg besøgte trykkeriet hørte jeg også om deres bæredygtige Scrap Pad, som Troels holder i hånden på billedet. Scrap Pads er fremstillet af restpapir fra Plotteriets printproduktioner, samt overskudspapir fra samarbejdspartnere indenfor papir produktionsindustrien. Normalt vil dette “affaldspapir” finde sin vej til skraldespanden. Ved at upcycle papiret direkte til nye produkter, er de med til både at reducere papirspild, og samtidig spare på de ressourcer, der kræves for at fremstille lignende produkter fra bunden.

Print kan noget særligt og hvis du ikke bare skal have en billig tryksag, men også tænker på kvalitet, så overvej Plotteriet næste gang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close