Hvorfor skal du vælge Aarhus?

Hvis du nu forestiller dig at være et internationalt talent et sted i udlandet med alle muligheder åbne, hvorfor skulle du så vælge at flytte til Aarhus?

Der er stor mangel på arbejdskraft og hvordan tiltrækker vi de bedste? Det arbejder Amélie Drouet med hos Headstart Career og vi mødtes her til morgen til en hyggelig start på dagen hos Street Coffee på Vestergade.

Som arrangør af konferencer, kender jeg lidt til at vise Smilets By frem, men der er trods alt en lidt større beslutning at vælge at rykke teltpælene op og forsøge lykken her.

Vi talte om den danske arbejdsmentalitet, den korte afstand til ledelsen, kulturen, fokus på livskvalitet og meget mere. Naturligvis trækker universitetet også, nærheden til naturen og de mange gode caféer gør også en forskel.

Jeg synes det er et vigtigt arbejde, som Amélie laver og personligt synes jeg også, at det er godt og glædeligt, at byen bliver mere international. Det har vi alle gavn af, ligesom vi alle vinder, når virksomhederne kan få fat i de ansatte, som de mangler.

Hvis du er ny i Aarhus, så velkommen til!

PS: Tak til Anne Frost for årets bedste introduktion

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close