Bogreception: Bagagerum

TAK TIL ALLE DER VAR MED
Dato: 29. marts 2022
Sted: Fællesstuen, Bassin 7, Aarhus Ø
Tid: 16.00 - 17.30
Pris: 0,- kr 
Læs anmeldelse af bogen her: Hvad bagagerummet er fyldt med

Vi har alle et bagagerum. Ikke kun bagerst i bilen, men også det sted i vores bevidsthed, hvor vi opsamler vores eget og unikke sæt bagage, bestående af de erfaringer, vi gør os, og de oplevelser, vi har haft. Vores bagage former os på godt og ondt og påvirker vores måde at agere på. 

Bagagerum er en samling af ti lidt skæve noveller, der tager udgangspunkt i forskellige former for ensomhed, og som viser glimt af den menneskelige psyke på tværs af tid, sted, alder og køn. Hovedpersonerne i novellerne udfordres på forskellig vis af depression, savn, ulykke eller stress. De har hver deres egen tilgang til deres situation og forskellige måder at håndtere det på. Hver især åbner de ubevidst deres bagagerum og finder deres styrker eller svagheder frem.

Bogen er skrevet af Svend Aage Petersen, som stædigt fastholder at være i starten af 50’erne. Han bor foran en computerskærm i Tune og arbejder til dagligt som projektleder. I 2019 udgav han Man kan, hvad man vil, der beskriver hans handicappede fars liv og udfordringer. I tomrummet efter denne første bog opstod drømmen om at skrive mere. Bagagerum er derfor hans skønlitterære debut.

Kom til reception på bogen “Bagagerum”

Mød forfatteren og vær med i debatten om ensomhed. Du kan også købe dit eget eksemplar.

Bogen udkom den 18. marts og kan bestilles via Forlaget mellemgaard.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close