Tørskoet kanalrundfart: Hør nærmere om kanalrundfarten

Dato: 11. april 2021
Sted: Generationernes Hus, Thit Jensens Gade 3-11
Tid: 11.00 - 12.00
Pris: 0,- kr 
Tilmelding nødvendig (se nedenfor)

Kom med på en tørskoet kanalrundfart med historisk perspektiv!

Martin Geysner er formand for Foreningen bag Kanalrundfarten – Aarhus Ø, Å og Havn som blev stiftet for næsten præcis 1 år siden.

Nu er der kommet flere kanaler og du inviteres til at komme med på en kort gåtur rundt, mens Martin fortæller om planerne. Vær med, hør nærmere, og vis din opbakning, så det kan blive til virkelighed.

Her kort fra projektbeskrivelsen:
”Det er planen at etablere en kanalrundfart med håndbyggede træjoller, hvor nogle vil være konstrueret til formålet og andre vil være ældre renoverede træjoller. De nybyggede både vil have spids stævn i begge ender og bære tydelige spor af en klassisk bådebyggertradition med rødder tilbage til vikingetiden.Kanalrundfartsbådene vil maksimalt kunne rumme 12 personer, så vi nemmere kan skabe en hyggelig stemning og samtidig give flere en chance for at blive oplært i navigation (uden en længere søfartsuddannelse).”

Læs nærmere om projektet hos Sager der Samler: Kanalrundfarten – Aarhus Ø, Å og Havn.

Der er begrænsede antal pladser og alle Corona forholdsregler overholdes naturligvis. Du har en plads, når du har modtaget kvittering på email for din tilmelding.

Tilmelding

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close