Samarbejde med det Grønlandske Hus i Aarhus

Grønlandske børn står alt oftere uden for fællesskabet. Det viste Børnerådets undersøgelse allerede i 2017. En del af forklaringen er fordomme og manglende viden om det moderne Grønland.

Det Grønlandske Hus Aarhus har bl.a. til formål at fremme gensidig forståelse og viden mellem Danmark og Grønland. Og der er et behov for at gentænke formidling om Grønland i skolen ved at sætte mere fokus på det moderne Grønland. Med et tidligt fokus i 0. til 3. klasse er vi med til skabe forståelse, bygge bro og lægge fundamentet for flere venskaber.

Arrangementet i det Grønlandske Hus

Derfor arrangerer Det Grønlandske Hus i Aarhus og foreningen Forældrestemmen en eftermiddag med fokus på at lære mere om, hvordan vi via Skoletjenesten kan arbejde med Grønland på en engagerende måde i undervisningen.

Det handler om at få forældres og børns perspektiv med i overvejelserne omkring skoletjenesten, og derfor vil vi gerne lave et fokusgruppeinterview med alle forældre, der kunne have lyst til at deltage.

Vi vil gerne invitere jer til en samtale over en kop kaffe i Det Grønlandske Hus den 9. april kl. 16.30 – 18.00, hvor vi udforsker jeres perspektiver på børn, læring, kultur, formidling og relationer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close