Så er Forældrestemmen lanceret

En ung forening for alle børn er nu officielt stiftet.

Der er så mange forældre, der gerne vil gøre en forskel. Ikke bare for deres egne, men for alle børn i Danmark. Det gør mange allerede, men frivillighed tager tid. Og tid er det ikke altid det, vi har mest af i en travlt hverdag.

Foto: Ib Sørensen

Så selvfølgelig skal det være let at gøre en forskel. Det er det, Forældrestemmen handler om – lokale initiativer og arrangementer, der gør en forskel for børn i vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, skoler og ungdomsuddannelser.

I går holdt vi stiftende generalforsamling i Aarhus. Det starter i det små, men det var rørende. Der var ikke lange taler, men hyggelig snak og en stor vilje til at gøre en forskel for andre. Kæmpe, kæmpe tak til medstifterne Julie Gustavsen, Heidi Andreasen, Mark Skiffard Noesgaard Sørensen,  Thomas Kruse m.m.

Foto: Ib Sørensen

Jeg håber, at I vil følge med i arbejdet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close