Der er flyttet to gazeller ind på Mejlgade!

Jeg har mødt mange iværksættere igennem min karriere og det er altså ekstra flot at få en gazelle når man har været i gang i mere end 10 år. At blive ved med at nå ud til flere folk og levere menneskeligt overskud kræver en særlig hånd.

Jeg lærte Henrik Østergaard at kende for ca. 12 år siden, da vi begge var en del af et kontorfællesskab på Store Torv. I dag, mange år senere, er hans rengøringsvirksomhed Servico ved at være for store til kontoret i Mejlgade, da virksomheden har rundet 50 ansatte.

Erhvervsrengøring lyder måske ikke som den mest spændende og innovative branche, men behovet er der altid – også midt under en pandemi skal gulvet vaskes og skraldespandene tømmes og der er mange arbejdspladser i det, hvis man kan finde ud af at gøre det rigtige.

Gazeller uddeles af Dagbladet Børsen til hurtigtvoksende virksomheder. Det gives typisk til unge virksomheder med et stort fokus på vækst. For min ven Henrik gælder det først og fremmest om at skabe et sundt arbejdsmiljø.

Hos Servico tager de nemlig medansvar for den grønne omstilling ved brugen af de rigtige rengøringsmidler. De har også en cykelhandlingsplan, med fokus på sunde medarbejdere og hvorfor det ikke er nogen overraskelse, at de har fået en grøn smiley for arbejdsmiljøet.

Det er da rigtig flot, at lykkedes med det og så samtidigt have mennesket i centrum!

Direktør Henrik Østergaard foran de 2 gazeller fra hhv. 2019 og 2020

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close