En sjovere skole

Kan kombinationen af design, innovation og teknologi skabe en sjovere skole med mere bevægelse, trivsel og læring?

Aviaja Borup inviterede mig i torsdags på besøg hos hendes virksomhed, der har som mål at hjælpe skolen med at blive lige præcis alt det. Hos Hopspots i Åbyhøj har de nemlig udviklet et innovativt redskab til læring, som anvender teknologien og det åbne, fysiske rum.

Et moderne læringsmiddel langt væk fra fortidens sorte skole med sorte tavler og hvidt skolekridt. Her introduceres der mere bevægelse til hverdagen, anderledes og kreative undervisningsforløb og medskabelse for børnene.

Tænk sig, da jeg trådte børneskoene i Beder Skole, var EDB’en noget, der blev rullet ind på et bord i form af en Macintosh computer, som vi kunne låne i en enkelt time.

Hopspotsskiverne lyser op og kræver opmærksomhed, når man er igang. Med lyd og interaktion præsenteres de ældste børn for dilemmaer der kan kobles op på undervisningsforløb i dansk og natur, imens de yngre elever kan prøve en ny tilgang til vendespil om ord, tal eller geografi.

Her et par sæt som er klar til afsendelse. Hvert sæt koster ca. 35.000,- kr.

Det er altid spændende at møde en lokal iværksætter, og så endda én, der også vil noget med folkeskolen, og som tilmed har gang i eksporten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close