Aarhus er blevet kendt for god mad

Wolt er populært – her på Mahalo på Mejlgade

En af de ting, som gør Aarhus til noget særligt, er det store udvalg af helt forskellige skønne spisesteder og madoplevelser. Aarhus er over de sidste 10 år ikke bare vokset i størrelse, men er også vokset fra en gastronomisk provinsby til en Michelin-stjernet storby.

I et læserbrev i dagens udgave af Stiftstidende følger jeg op på sagen om Wolt, det blå IT firma fra Finland, der virkelig presser vores lokale restauranter med over 30% i kommission.

Og så har de uværdige arbejdsforhold for deres bude.

Læs mere om hvordan du kan støtte dine lokale restauranter i Stiften 👇

Byens restauranter: Støt dem – hent selv din mad ved døren

Mere om Wolt

Jeg lagde ud med at skrive om Wolt den 1. januar – også kendt som store take-away dag. Her samlede jeg også links fra Politiken, inspiration fra udlandet m.m. Læs mere:

Hent din takeaway selv. Brug ikke Wolt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close