Hvad lærte du i starten af dit arbejdsliv, som du stadig bruger i dag?

Årets første erfa-gruppemøde er nu veloverstået midt i al den forandring, der sker overalt omkring os for tiden. Alt det vi engang kunne klare ansigt til ansigt, klarer vi nu digitalt, samtidigt med, at en masse andet i øjeblikket også er omlagt eller sat på pause.

Midt i disse anderledes omstændigheder, gjorde det et stort indtryk på mig, da Julian Mills fra Canada Pension Plan i Toronto stillede et godt spørgsmål og fik os til at tænke tilbage på, dengang vi stadig var unge og nye på arbejdsmarkedet.

Hjemmekontoret i januar 2021. Herfra holdes der erfa-gruppe møder m.m.

Jeg var åbenbart ikke den eneste i gruppen, der startede på arbejdsmarkedet i et supermarked – faktisk overhovedet ikke. Min karrierer startede med to år i Netto sidst i 90’erne. Jeg startede som flaskedreng hos Per Obling Müller i Aabenraa, inden vi fik en automat til at klare ærterne og jeg blev gammel nok, til at sidde i kassen.

I dag er jeg virkelig taknemmelig for den tid, som lærte mig meget. Blandt andet lærte jeg, hvor vigtigt det er med både en god chef og gode kollegaer, og hvor vigtigt det er, at der orden på lageret. 

Er der beskidt på lageret, er det nemlig også beskidt i butikken. Derfor: Det er vigtigt at have styr på detaljerne, også dem som kunderne ikke umiddelbart kan se.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close