USA, jeg hepper på dig 🇺🇸

USA var mit hjemland i mine teenageår, min arbejdsplads, da jeg blev voksen. Med konferencer i Philadelphia og Brooklyn. I USA har jeg venner og familie. Og derfor glæder jeg mig altid til at komme på besøg igen.

Da jeg dengang i 90’erne gik i skole i USA, lærte jeg meget. Også at USA ikke var perfekt. Men det er vi jo ingen, der er. Hverken den gang eller nu.

Jeg lærte også at turde drømme. At turde tænke stort. Og jeg lærte fremfor alt meget om at være noget for hinanden. At holde sammen, ikke at give op, når det blive svært og en hel del om at gøre en forskel for andre.

USA, jeg er vild med dig.

Kære amerikanere:
Happy Inauguration Day!

Billede fra vores Boye 19 Brooklyn konference

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close