Savner du litteraturen ligeså meget som mig?

Jeg drømmer om endnu en bogreception, oplæsning eller andet forfatterarrangement på Løve’s bogcafe, gerne med Linda Karen Prahl J.

Linda havde debut sidste år med forstadsdigte om livet som forældre i provinsen. Om at blive voksen og om at være mønsterbryder. Jeg læser ikke mange digtsamlinger, slet ikke nok, men blev virkelig rørt over flere af digtene i Stabilgrus.

Det er egentlig lidt af en hemmelighed, men Aarhus er ved at blive til at rigtig litteraturby. Med festivaler som Vild med Ord, arrangementer rundt omkring i byen og naturligvis en underskov af spirende forfattere.

Til #MitAarhus drømmer jeg om et egentligt litteraturhus, men for nu drømmer jeg om, at kunne tage på café igen, tage til et smalt arrangement om aftenen med godt selskab og nyde alt det som Aarhus også kan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close