Kan du huske første gang du besøgte en kaffebar?

Det var vist ikke her på Altura Kaffe, jeg fik min første ordentlige kop kaffe, selvom Altura er byens ældste egentlige kaffebar.

På det tidspunkt Altura slog dørene op for første gang, var jeg i USA som udvekslingsstudent. Det var i ’96 og Altura har derfor 25 års jubilæum her til sommer.

Sammen med Jason Leach der oprindeligt kommer fra Seattle og åbnede Altura Kaffe i 1996

Siden jeg kom tilbage til Aarhus i 2001, har jeg været forbi Jason rigtig, rigtig mange gange efter min kaffe – de har nok byens bedste siddepladser til arbejdsdagen. I dag fortalte han mig om alle de udfordringer, som nedlukningen indebærer for caféer, der har svært ved at få enderne til nå hinanden.

Det er ikke let at bestyre sit livsværk for tiden, fortalte Jason mig, mens han også fortalte om afsavnet til alle de kaffeglade kunder(!).

Afgrunden lurer et sted ude i horisonten, men den lille rosa kaffebar i Graven holder alligevel trodsigt åbent for to-go her i vinterferien.

Kig forbi på gåturen i snevejret og støt Latinerkvarterets gamle kaffebar. De har brug for det, og jeg håber vi sammen kan fejre Alturas 25 års fødselsdag til sommer 🇺🇸🇩🇰

Tak for kaffen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close