En uge i MitAarhus

I uge 6 fik jeg muligheden for at stå for #MitAarhus på Instagram. Det er en populær konto med over 21,600 følgere og et enkelt koncept:

  • Aarhus fortalt & vist med dine ord & billeder
  • Hver uge en ny person

Mit bud på glimt fra hverdagen blev 2 opslag om dagen, som endte med at komme langt omkring. Der var nærhed, børnene, de sunde fællesskaber, mit arbejde og en del mere.

Jeg havde ikke nogen fastlagt plan på forhånd, men blot om et ønske om at vise min kombination af midtbyliv og så mit engagement i hele Aarhus.

Aarhus er helt klart alt for stor til en enkelt uge. Fra da ugen startede var jeg ydmyg over at få muligheden for at vise byen frem via mine øjne. Der sker så meget i vores skønne by, og den er jo fyldt med dejlige aarhusianere som fylder den med liv, også i en coronatid.

Personligt synes jeg det var lidt overvældende, at opleve hvordan en Instagram konto med over 21,600 følgere virker. Fra min lille personlige konto på knap 700 følgere, som jeg for de flestes vedkommende ved hvem er, til en uge med tusindvis af andre nysgerrige og engagerede aarhusianere.

Alle opslagene ligger nu også her på min hjemmeside, så andre kan få glæde af både billederne og teksten der fulgte med. Jeg har lavet få rettelser i teksten og tilføjet lidt links, så du kan læse nærmere på din tur rundt i Aarhus.

Her er mine indlæg i kronologisk rækkefølge:

Mandag d. 8. februar

  • God formiddag Aarhus! hvor jeg byder velkommen og introducerer mig selv fra byhuset i Mejlgade
  • Glad på vej hjem fra børnehaven. Det mest populære opslag med 336 hjerter blev et billede med ryggen af Anna på snart 5 år på vej hjem af Kærlighedsstien. Og så en tekst med en stor tak til pædagogerne.

Tirsdag d. 9. februar

Onsdag d. 10. februar

Torsdag d. 11. februar

Fredag d. 12. februar

Lørdag d. 13. februar

Søndag d. 14. februar

12 af billederne i den kendte Instagram opsætning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close