Hvis du gerne vil slå din lokale restaurant ihjel, så brug Wolt

Lad nu være med at bestille din takeaway med Wolt. Hent din mad selv.

Wolt repræsenterer en udnyttelse, underbetaling og undergravning af det aarhusianske restaurantliv. For restauranterne er det som et kviklån til urimelige rockerrenter og så med en barsk opførsel, der ikke rummer mange gode manérer.

For deres bude er det ikke meget bedre og mildt sagt byder udbriningstjensten på uværdige arbejdsforhold. Ingen af budene nyder nogle af de almindelige fordele. Ingen mindsteløn, intet kontor, hvor de kan mødes med kolleger, ingen løn under sygdom, ingen feriepenge osv.

Det er ikke den slags støtte, som dit pizzeria eller din lokale burgerpusher ønsker sig. Det kan godt være, at du betaler lidt for leveringen via Wolt, men husk nu, at de også tager penge fra den lokale restaurant, som du ellers gerne vil støtte – i normale tider, står deres kommission på hele 30%!

God weekend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close