Når lokalpolitikere engagerer sig i foreningslivet, så kan vi nå nye mål

I weekenden havde jeg fornøjelsen af, at lære Thy bedre at kende med Mette Kjærulff som kyndig guide.

Sammen med Mette Kjærulff, medlem af kommunalbestyrelsen (A) i Thisted Kommune ønsker vi stort tillykke til Amanda Mona Rønstrup Kristiansen med DM i wakeskate

Mette har været yderst engageret i de lokale fællesskaber siden hun flyttede til Thisted fra Aalborg og for 5 år siden kom hun så i kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet.

Her han hun bl.a. været med til at give vandsporten en ordentlig opgradering, hvor Thisted nu står med Thy Cablepark som er blandt landets bedste faciliteter og på kort tid også er blevet landets største wakeboard forening.

Klar til start i junior rækken

I går afholdte de DM i wakeboard og wakeskate, og Mette og jeg var med til at fejre Amanda Mona Rønstrup Kristiansen fra Copenhagen Cable Club der velfortjent blev Danmarksmester i Wakeskate 🇩🇰

Det blev også til en landholdstræning med talenterne i wakeboard, som passende også kunne mødes i Thisted, da de har påtaget sig værtsskabet for europamesterskabet om blot 2 uger takket være støtte og finansiel opbakning fra kommunen.

Danmark har ikke haft et landshold i wakeboard i ganske mange år, så det er for mig, også et godt eksempel på, at nye mål når vi sammen og i samspil med lokalpolitikere som Mette.

Med Cold Hawaii Inland, er de i Thisted tydeligvis kommet skridtet videre surfernes paradis, og det er imponerende at se hvordan frivillige kræfter skaber nye fællesskaber til glæde for alle aldre og for hele landet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close