Hvad er hemmeligheden bag succesen?

Ifølge Ashley Budd fra Cornell handler det om kvalitet, regelmæssighed og så hvad Eric Karjaluoto ville kalde ‘speak human’.

På vores netop afholdte Higher Education Connect 22 konference i Manchester, delte hun ud af hendes gode erfaringer med brugen af emails til alumni og konkret især fundraisising.

Email er egentlig et totalt undervurderet medie. Vi modtager alle mange om dagen, så hvad skal der til for at skille sig ud i mængden? Som Ashley sagde, så må emails også gerne være sjove og selvom afsenderen er en Ivy League skole, så er det okay at brug et helt almindeligt forståeligt sprog.

Det var virkelig en optur endelig at mødes med Ashley efter at have lært hende at kende via skærmen i løbet af pandemien. Det kan bare noget andet at mødes IRL.

Og så synes jeg også, at der er en helt særlig god mening i at samle folk fra videregående uddannelser og hjælpe dem med at komme videre. Især i en tid hvor Danmark godt kunne værdsætte værdien af viden og lange uddannelser en lille smule mere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close