Leder I stadig efter crew?

Er taget til budgetmøde i DIF, hvor jeg har fået lov til at fortælle om hverdagen med wakeboard hos Aarhus Watersports Complex.

AWC er en forening med nu 1500 medlemmer, og år efter år venteliste på at være frivillig crew. Derudover også med kampvalg til bestyrelsen og det er altså slet ikke hverdagen hos mange andre foreninger.

På talerstolen i Idrættens Hus med et blik bag kulissen om arbejdet med de frivillige på Bassin 7

At blive inviteret til at holde oplæg, er altid en god anledning til at være nysgerrig omkring det gode fællesskab, som jeg har været aktiv i de seneste år på Bassin 7, og siden startet af året også i vores specialforbund.

Hvad er det så AWC gør rigtigt? Jeg tror især, at det handler om good vibes ved vandet, et ungt fællesskab der bliver anerkendt og givet stor frihed, og så naturligvis glæden ved sporten og vandet som legeplads.

Sport har haft en stor rolle i mit liv især i min ungdom. Uden atletik ville mit high school ophold i USA se helt anderledes ud. At opleve gentagelserne, de mange træninger i dårligt vejr, men også at resultaterne kom, har givet mig meget.

Atletik er slet ikke det samme som wakeboard, men vi kan lære meget af hinanden på tværs af foreningslivet. Det foreningsliv, som betyder så meget for så mange.

Tak til jer der hjalp med oplægget, især Kenneth Enggaard Christensen, Ulrik del Rey og Rasmus Mikkel Søndergaard.

God weekend 🌞🏅🇩🇰

PS: Du kan se oplægget som PDF

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close