Sammen i bevægelse

Meget er sket siden MEP, Niels Fuglsang, sidste år cyklede Midtjylland rundt i sin grønne førertrøje, og vi mødtes ved Veri Center i Risskov.

Dengang snakkede vi om, hvordan mange store virksomheder som bl.a. Apple og Facebook selvisk udnytter skattely, hvad der stadig ikke er rimeligt.

Desværre er vi heller ikke helt færdige med pandemien, som har haft et hæmmende tag i Danmark og resten af verden i halvanden år. Og sådan kunne man blive ved.

Heldigvis er Niels lige nu er godt i gang med at gøre noget ved de vigtige dagsordener i Bruxelles: 15% som minimumsselskabsskat er ved at blive en realitet; Europa-Parlamentet er kommet en del længere med den grønne omstilling, og så har Niels skarpt fokus på globaliseringens skyggesider.

I går var jeg på cyklen fra Studstrup til Aarhus, hvor vi igen fik en god snak om alt det samt folkeskolens udfordringer, alt mens vi bevægede os igennem det flotte, østjyske landskab.

Undervejs blev jeg mindet om hvor meget gavn, vi jo rent faktisk har af at bevæge os. Det er en del af det gode børneliv, og samtidig er det en skøn måde at mødes på.

Tak for invitationen og fortsat god tur rundt i det midtjyske.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close