Jeg har sagt det før

Vi skal have flere til at vælge cyklen. Danmarks status som stolt cykelnation er truet. Især blandt de unge, hvor gymnasierne for længst er blevet helt fyldt med biler på parkeringspladserne

Det skal vi gøre noget ved. For sundhedens skyld, for miljøet, for trivslen og vel egentlig også for bilisterne. Jo flere der cykler, jo mere plads er der til dem, der skal bruge bilen.

Pedalkraft har desværre ikke fyldt særligt meget i valgkampen, men jeg håber, at det nyvalgte Folketing investerer massivt i bedre vilkår for cyklisterne. Det ville være rigtig godt for 🇩🇰

Cykling er samfundets schweizerkniv, som landsformand Jens Peter Hansen ofte siger. Cyklerne kan gøre hverdagen grønnere, sundere og sjovere.

Derfor besluttede jeg mig for at tage et 1 år mere i hovedbestyrelsen i Cyklistforbundet, og jeg er glad for, at jeg blev genvalgt på gårsdagens velbesøgte landsmøde i København.

Hovedbestyrelsen i Cyklistforbundet som valgt på landsmødet i oktober 2022
Hovedbestyrelsen i Cyklistforbundet efter landsmødet d. 29. oktober 2022

Der er brug for handling, konkrete initiativer, lokale beslutninger og store ambitioner. Har du gode ideer eller forslag til at fremme den gode sag, så kom endelig med dem.

Jeg ser frem til arbejdet med de andre dygtige kollegaer i hovedbestyrelsen og naturligvis også med forbundets nye direktør, Kenneth Øhrberg Krag, der tiltræder på tirsdag.

God søndag 🚴‍♂️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close